Termeni şi condiţii

 1. Condiţii Generale

Utilizatorii site-ului www.bileteonline.com îşi pot comanda de pe acest portal bilete pentru o gamă variată de evenimente artistice, culturale, sportive, conferinţe, târguri, expoziţii, achizitia fiind supusă următorilor termeni şi condiţii:

BileteOnline.com îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment “Termenii şi condiţiile” fără o notificare prealabilă.

Prin utilizarea site-ului bileteonline.com, vă exprimaţi consimţământul, şi vă obligaţi în mod expres şi neechivoc, să respectaţi toate menţiunile acestui document. Aceste condiţii se aplică şi în cazul în care vizitatorul nu cumpără biletul direct de la bileteonline.com, ci de la un punct oficial de vânzare, contractat de bileteonline.com pentru a vinde bilete la evenimente.

Cumpărătorii biletelor sunt obligaţi să respecte regulamentele pe care organizatorii le stabilesc pentru buna desfăşurare a evenimentelor, dar şi regulile proprii locaţiilor de desfăşurare a evenimentelor.

Conţinutul şi software-ul de pe acest site sunt proprietatea bileteonline.com şi sunt protejate de legile române şi internationale de copyright. Orice încercare frauduloasă de copiere/modificare/descărcare va fi pedepsita conform legilor în vigoare.

Eventualele condiţii pe care utilizatorul ar dori să le impună acestui acord sunt automat excluse şi nu vor fi recunoscute.

 1. Efectuarea unei comenzi

O comandă online presupune efectuarea următorilor paşi:

 • alegerea evenimentului şi a biletelor disponibile în funcţie de categorie
 • alegerea metodei de livrare
 • alegerea metodei de plată şi introducerea datelor personale
 • rezumatul comenzii, verificarea finală, acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare, transmiterea comenzii
 • confirmarea comenzii de către bileteonline.com

Toate comenzile rezervate online – sunt finale şi nu pot fi anulate sau modificate de către utilizator

 1. Plăţi şi facturare

Biletele comandate pot fi plătite online cu ajutorul unui card de credit sau de debit valid, sau numerar direct curierului care livrează biletele.

Comanda, implicit biletul/biletele, poate fi considerată validă numai după ce plata integrală a fost efectuată şi recepţionată.

Conform OUG 28/1999, articolul 2, litera F, pentru activităţile pentru care încasările se realizează pe bază de bonuri cu valoare fixă tipărite conform legii – bilete de acces la spectacole şi altele similare nu se eliberează bon fiscal.

 1. Procesarea şi livrarea biletelor

După confirmarea plăţii comanda va fi procesată, iar biletele vor fi trimise prin email (în cazul biletelor electronice) sau prin curier (în cazul biletelor fizice), în funcţie de opţiunea selectată de client sau impusă de către organizatorul evenimentului. În cazul biletelor fizice, costurile transportului vor fi suportate separat faţă de pretul biletului de către cumpărător.

Comenzile clienţilor care nu fac dovada plăţii sau care nu conţin coordonatele complete şi corecte de livrare vor fi anulate.

În cazul biletelor livrate prin curier, clientului îi este recomandat să deschidă plicul în prezenţa curierului. În caz contrar, orice reclamaţie ulterioară nu va fi luată în considerare.

Responsabilitatea bileteonline.com asupra comenzii încetează după ce biletele au fost livrate în condiţii normale către cumpărător.

Orice reclamaţii cu privire la deteriorarea sau nelivrarea biletelor nu va putea fi direcţionată către bileteonline.com.

În cazul comenzilor realizate prin varianta de ridicare de la sedii cu plata la sedii, dacă clientul nu a ridicat biletele până în preziua evenimentului, comanda se anulează cu 12 ore înainte de începerea evenimentului.

 1. Deterioare, pierdere, retipărire

BileteOnline.com nu este răspunzător în cazul în care biletele sunt pierdute/furate/distruse sau doar deteriorate în orice fel ulterior livrării către utilizatorul final. În cazul în care cumpărătorul poate fi identificat, vă putem reemite biletul contra unei taxe de 20 de lei/bilet. În cazul în care cumpărătorul nu poate fi identificat, reemiterea biletului nu este posibilă.

Clienţilor nu le este recomandată transmiterea parţială sau totală, sub nici o formă, a imaginilor conţinând bilete achiziţionate şi în mod special a codurilor de bare prezente pe acestea. BileteOnline.com nu este responabil de utilizarea unor copii ale respectivelor bilete pentru accesul în cadrul evenimentelor comercializate. Accesul la evenimente se face după principiul primului sosit. Primul bilet valid verificat la intrarea în locaţia evenimentului va fi considerat autorizat. Alte bilete cu aceleaşi date de identificare vor fi declarate invalide şi accesul nu va fi permis.

 1. Modificări, anulări, returnări, deficienţe organizatorice

Biletele care nu au fost cumpărate din reţeaua bileteonline.com nu vor fi rambursate.

Mutarea spectacolului/evenimentului într-un loc din aceeaşi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletelor.

Biletele electronice se rambursează doar în cazul anulării sau amânării evenimentului pentru care au fost achiziţionate.

Activitatea bileteonline.com se rezumă strict la distribuţia de bilete, iar in privinta returnării banilor aferenti biletelor achizitionate prin intermediul portalului, sau de la parteneri, bileteonline.com nu are nici o responsabilitate.

Sumele încasate aferente biletelor vândute sunt trimise la intervale precise în conturile organizatorilor, conform acordurilor avute cu aceştia, prin urmare, în cazul anulării unui eveniment, bileteonline.com poate face doar eforturi pentru a determina organizatorii de evenimente să returneze banii cumpărătorilor, neputand să utilizeze alte căi exceptând căile legale. Sumele solicitate pentru ramburs de către clienţi, care nu se regăsesc în conturile bileteonline.com deoarece au fost deja transferate către organizator, se supun exclusiv acţiunior acestuia. În cazul în care organizatorul nu returnează sumele aferente comenzilor solicitate pentru returnare către bileteonline.com, acţiunile legale iniţiate de către cumpărători vor fi luate asupra organizatorului, nu asupra distribuitorului, în speţă, bileteonline.com.

Biletele vândute prin intermediul portalului, nu sunt proprietatea companiei bileteonline.com, ci a organizatorilor, prin urmare, reglementările privind politica de garanţie nu se aplică.

BileteOnline.com nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele întârzieri, amânări, anulări sau deficienţe de organizare ale evenimentului pentru care au fost cumpărate biletele sau pentru restricţionări impuse de organizator sau de instituţii ale statului (privind numărul de bilete ce pot fi cumpărate de o persoană sau persoane individuale supuse unor restrictionări legale, alte restricţionări), cumpărătorii trebuind să se adreseze organizatorului evenimentului pentru eventualele pretenţii.

Organizatorul are dreptul să-l anuleze sau să modifice data evenimentului cu nu mai puțin de 4 ore de începerea evenimentului.

În eventualitatea puțin probabilă în care un eveniment a fost amânat/reprogramat din cauze ce nu ţin strict de organizator, cumpărătorul are dreptul să participe la reprogramarea concertului/evenimentului în baza biletului deja achiziţionat și emis în prealabil, dar fără să beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.

În cazul de Anulare a unui concert/eveniment din cauze ce ţin strict de organizator, cumpărătorul are dreptul să ceară înapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade în sarcina organizatorului şi se va face direct sau prin intermediul firmei de ticketing.

În cazul în care un eveniment  este anulat sau reprogramat, din cauze ce ţin de organizator, bileteonline.com va returna cumpărătorilor doar contravaloarea biletelor, comisionul de editare, tipărire şi distribuţie nu va putea fi returnat, precum nici costurile suplimentare (taxa de procesare, taxa de rezervare, curierat, taxa CareTix etc.).

În cazul anulării sau reprogramării unui eveniment, contravaloarea biletelelor achiziţionate prin mijloacele puse la dispoziţie de bileteonline.com, poate fi returnată după cum urmează:

 • Exclusiv la punctul de vânzare de unde au fost achiziţionate în cazul biletelor fizice (cel mai devreme în şapte (7) zile lucrătoare după anunţul oficial de anulare a evenimentului).
 • Prin trimiterea biletelor la sediul bileteonline.com, împreună cu datele complete necesare restituirii sumelor aferente comenzii (nume, prenume, numărul de cont, banca) în cazul biletelor fizice livrate prin curier. Costurile trimiterii vor fi suportate de către client.
 • Deţinătorii de bilete electronice vor primi suma plătită deja pe bilete, mai puţin taxele adiţionale, prin aceeaşi metodă utilizată pentru plata iniţială.
 • Rambursările se vor efectua numai în cazul în care acest lucru nu contravine termenilor şi condiţiilor impuse de organizator sau a locului de desfăşurare.
 • După returnare, biletele respective sunt invalidate automat. Organizatorii îşi menţin dreptul de a opera modificări minore de program şi distribuţie.
 • În cazul anulării, amânării sau modificărilor majore de program sau distribuţie, bileteonline.com îşi rezervă dreptul de a informa cumpărătorii de bilete în legătură cu aceste modificări. Această informare se poate realiza electronic, prin e-mail sau telefonic, dacă informaţiile furnizate de cumpărători au fost corecte.

În conformitate cu legislaţia Uniunii Europene, aveţi dreptul de a anula o comandă făcută on-line.

Această perioadă de „reflecţie” începe cu ziua în care aţi primit produsul.

Puteţi anula comanda din orice motiv, chiar şi pentru simplul fapt că v-aţi răzgândit.

Această regulă se aplică ori de câte ori achiziţionaţi produse fără a merge la magazin – de exemplu când comandaţi prin telefon, fax, poştă sau internet.

Produse excluse:

Perioada de şapte zile nu se aplică următoarelor produse:

 • Bilete la concerte, bilete de avion şi de tren şi rezervări la hotel
 • Returnarea biletelor achiziţionate la concerte are loc doar în situaţia în care evenimentul este amânat sau anulat.
 1. Revânzarea biletelor

Cumpărătorului nu îi este permis să vândă sau să înstrăineze biletul cumpărat de la bileteonline.com către o terţă parte în scopul obţinerii de avantaje materiale sau în scop promoţional. Organizatorul evenimentului poate refuza participarea deţinătorilor unor astfel de bilete la eveniment sau poate evacua deţinătorii unor asemenea bilete din locaţia evenimentului.

 1. Consimţământ privind prelucrarea şi protecţia datelor cu caracter personal

BileteOnline.com prelucrează date cu caracter personal cu privire la dumneavoastră în vederea îndeplinirii unor operaţiuni şi scopuri legitime legate în principal de desfăşurarea activităţilor de marketing şi publicitate specifice derulării activităţii noastre.

8.1. Principii de protecţie a datelor  

 • Colectarea datelor personale se va efectua numai în scopurile specificate, explicite şi legitime (prezentate la pct. 8.4);
 • Datele NU vor fi prelucrate de către terţi într-o manieră incompatibilă cu aceste scopuri;
 • Datele personale vor fi exacte şi actualizate (dacă este necesar);
 • Procesarea datelor personale se va face într-o manieră legală, corectă şi transparentă;
 • Toate datele personale vor fi păstrate confidenţial şi stocate într-un mod de înaltă securitate;
 • Datele personale nu vor fi partajate terţilor decât în cazul în care acest lucru este necesar în scopul oferirii de servicii conform acordurilor existente între părţi;
 • Persoanele cărora li se prelucrează datele au dreptul la solicitarea accesului la datele personale, rectificarea şi stergerea acestora, împotrivirea sau restricţionarea de la procesarea datelor, cât şi de la dreptul de portabilitate al datelor.

8.2. Datele personale

 • Date personale înseamnă orice informaţie care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă.
 • Datele personale includ toate tipurile de informaţii directe sau indirecte (şi anume utilizate în legătură cu alte date) ce se referă la persoana subiect, cum ar fi nume, prenume, adresa, adresa de e-mail, număr de telefon etc.

8.3. Colectarea datelor personale

 • Datele pe care le colectam pot include următoarele:
 • Numele şi datele de contact (numele şi prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa poştală în cazul biletelor trimise prin curier, numărul de telefon);
 • Date despre dispozitivul dvs. şi despre modul în care dvs. şi dispozitivul interacţionaţi cu produsele noastre;
 • Colectăm date despre caracteristicile pe care le folosiţi, produsele pe care le achiziţionaţi şi paginile web pe care le vizitaţi;
 • Date despre dispozitivul şi reţeaua pe care le utilizaţi pentru a vă conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare şi aplicaţiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setările de limbă şi setările regionale.

8.4. Scopul colectării datelor personale

 • Informarea clienţilor privind validarea şi expedierea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la produsele şi/sau serviciile achiziţionate;
 • Trimiterea de newslettere şi/sau alerte periodice, prin folosirea poştei electronice (e-mail), numai în cazul în care persoana vizată (cumpărătorul) şi-a exprimat în mod explicit acordul;
 • Cercetare de piaţă, urmărire şi monitorizarea vânzărilor şi comportamentului clientului/cumpărătorului;
 • De asemenea, L & C ART WITH LEATHER srl  poate furniza datele cu caracter personal ale cumpărătorului altor companii partenere, dar numai în temeiul unui angajament de confidenţialitate din partea acestora şi numai în scopurile menţionate anterior, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranţă şi că furnizarea acestor informaţii personale se face conform legislaţiei în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de plată/bancare, furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing sau alte servicii furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piaţă a bunurilor şi serviciilor noastre;
 • Informaţiile cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate şi către Poliţie, Parchetul General, instanţele judecătoreşti şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi ca urmare a unor cereri expres formulate.

8.5. Utilizarea datelor personale

 • Vom utiliza datele personale numai pentru scopul în care au fost colectate şi vom stoca datele doar atât cât este necesar pentru scopurile mai sus menţionate (pct. 8.4).
 • Vom păstra informaţiile clientului pentru perioada în care contul său este activ, pentru oricare din scopurile menţionate mai sus (pct. 8.4).
 • Accesul la datele personale este strict limitat personalului L & C ART WITH LEATHER srl, asociaţilor care deţin autorizaţia necesară şi nevoia clar definită pentru utilizarea datelor.

8.6. Securitatea procesării

 • Datele personale vor fi prelucrate/procesate în mod sigur şi se vor aplica şi menţine măsuri tehnice adecvate pentru a le proteja împotriva distrugerii ori pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, în mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o reţea atât cât şi împotriva oricărei alte forme de procesare ilegală.
 • Întrebări legate de securitatea datelor personale pot fi trimise la vanzari@bileteonline.com.

8.7. Accesul şi rectificarea sau ştergerea datelor personale

 • Clienţii au dreptul de a solicita în orice moment accesul la: rectificarea, portabilitatea, ştergerea sau restricţionarea procesării datelor colectate.
 • Pentru păstrarea datelor personale actualizate, recomandăm utilizatorilor să ne informeze despre orice schimbare sau discrepanţă.
 • Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obţine informaţii legate de datele personale, vă rugăm contactaţi-ne la adresa de email: vanzari@bileteonline.com cu o cerere semnată şi datată.
 • Abonarea la newsletter-ul nostru vă oferă posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi promoţii, programe de fidelizare, acces la istoricul de comenzi, vouchere/coduri de discount şi oferte personalizate prin e-mail.
 • Dacă un abonat la newsletter-ul nostru nu deschide trimiterile noastre într-un interval de timp de 5 luni ne rezervăm dreptul să nu mai realizăm trimiteri către adresa de e-mail respectivă, adiţional ea urmează să fie ştearsă definitv din baza de date cu abonaţi.
 1. Cookies

9.1. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către terminalul utilizatorului către un server sau către un server al unei terţe părţi.

9.2. La ce sunt folosite cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibilă în principal recunoaşterea terminalului utilizatorului şi prezentarea conţinutului într-un mod relevant, adaptat preferinţelor utilizatorului.

Cookie-urile asigură utilizatorilor o experienţă plăcută de navigare şi susţin eforturile pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor, ex: – preferinţele în materie de confidenţialitate online, coşul de cumpărături sau publicitate relevantă. De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înţelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre de internet, permitându-ne îmbunătăţirea structurii şi conţinutului lor, fără a permite identificarea personală a utilizatorului.

 1. Consimţământ

Prin utilizarea în continuare a serviciilor bileteonline.com declar faptul că am citit şi am înţeles în totalitate cele de mai sus şi consimt la prelucrarea şi utilizarea datelor mele cu caracter personal, în conformitate cu cele indicate în prezentul articol.

© 2020 L & C ART WITH LEATHER. Toate drepturile rezervate.